Vi oppsummerer UMAMI-året, og ser frem til 2025 når vi sammen med våre utstillere og samarbeidspartnere skal videreutvikle og foredle bransjens møteplass.
I februar åpnet vi dørene til det første UMAMI Arena, arvtakeren etter SMAK 2020. Det ble en gledelig stor suksess for alle involverte, og dette skal vi bygge videre på frem mot 2025.
Stor pågang og interesse
Tilbakemeldinger viser at både utstillere, besøkende og samarbeidspartnere ser viktigheten av å ha en nasjonal møteplass der hele bransjen samles. Vi er derfor glade for å kunne melde at vi opplever stor pågang og interesse for neste UMAMI Arena i 2025.
På innholdssiden for UMAMI Arena 2025, kan vi nevne at Mesterkjøkkenet byr på konkurranser daglig med både NM Community Catering, NM i Konditorkunst og Årets grønne kokk. Electrolux Professional er naturlig kjøkkenpartner.
Pizza Champion Cup, som arrangerte Pizza-NM i år, har booket plass på arenaen for både norsk og nordisk pizzamesterskap.
Se alle nyheter
I løpet av 2023 har vi også:
Invitert HOLDBAR-messen inn som en del av UMAMI Arena
Emballasje er en naturlig del av vår næringskjede, og vi har nå etablert Emballasje og Produksjon som en egen kategori i UMAMI Arena 2025.
Flyttet BAREN – avdelingen for Sider, øl, vin og brennevin til egen hall
Alkoholholdig drikke som sider, øl, vin og brennevin hadde et oppsving i 2023, med god økning i antall besøkende. Vi tror ikke det blir noe mindre i 2025. Her planlegges det også en gate – Wine Street – hvor vinprodusenter og -leverandører kan stå mer samlet.
Etablert en solid Utstillerkomité
Vi viderefører suksessen med en rådgivende utstillerkomite, for målet er å utvikle bransjens viktigste møteplass sammen med, og på bransjens premisser. Utstillerkomiteen for UMAMI Arena 2025
Vi gleder oss til 2024, og videre mot 2025, med dere på laget
Sammen skal vi fortsette å skape en effektiv og inspirerende møteplass for alle som jobber med mat og drikke. En arena for verdiskapning, nettverk, opplevelser og kunnskapsdeling.
Noen av våre ambisjoner for UMAMI Arena 2025