ÅPNINGSTIDER:  TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Skal få startups til å skinne

UMAMI Arena ønsker å gi et løft til fremtidens verdiskapere og åpner dørene for startups som sikter seg inn mot mat- og drikkevarebransjen.

UMAMI Arena samler hele mat- og drikkevarebransjen, bedriftseiere, innkjøpere, kjedeledere og investorer. – Nå gjelder det for startups å melde seg på slik at de sikrer seg en god plass, sier Torill Engelberg.

Fremtid møter nåtid

– Vårt initiativ skal bringe startup-bedriftene sammen og gi dem mulighet til å møte både markedet og investorer. Her samler vi gründere på et felles område under «paraplyen» startups. Med 25 600 besøkende, som UMAMI Arena kan skilte med fra forrige arrangement i 2023, ligger det godt til rette for mange spennende møter under messedagene i mars 2025, sier Engelberg.

Hensikten er å synliggjøre alt det spennende arbeidet som foregår, og som skal være med å ruste bransjen for fremtiden. Ikke minst med tanke på at vi fremover vil trenge ny teknologi og nye løsninger for å skape bærekraftige bedrifter som også er med på å skape nye arbeidsplasser.

– Vår invitasjon går til alle startups som byr på nye løsninger innenfor f.eks. produksjon og emballasje, teknologi, digitale løsninger, utstyr og design, forklarer Torill.

Les mer om UMAMI Arena og hvem du vil møte

Nettverks- og kunnskapsdeling på tvers

Engelberg er klar på at den nye satsningen vil gi en vinn-vinn-effekt på flere områder. Det blir en god nettverksarena, men også et sted for å utveksle erfaringer, og bli kjent med hverandres ideer og konsepter.

– I tillegg møter man hele markedet, industrien, mulige samarbeidspartnere, kjedeledere og potensielle investorer. En stor verdi ved å delta på UMAMI Arena, er at man får testet ut ideene sine i en større sammenheng. For skal man lykkes med en startup, er det helt avgjørende å få til en verdiskapning. Da må man sørge for å se og bli sett, og ikke minst knytte nye kontakter. Derfor inviterer vi alle nye startups til å booke plass allerede nå, legger Engelberg til.

En hyggelig inngangsbillett

Det å starte en bedrift er både tidkrevende og kostbart. Av den grunn har UMAMI Arena lagt seg på et rimelig prisnivå for de som ønsker en plass i startup-området.

– Vi tror dette vil gjøre det enklere for startups å delta på UMAMI Arena i 2025. Veldig mange startups satser på dette med grønn omstilling, miljø, innovasjon og bærekraftige løsninger. Det er nettopp slike bedrifter vi vil trenge mer av i fremtiden, og det grunnen til at vi nå legger godt til rette for startups på UMAMI Arena i mars 2025, sier Torill Engelberg.

Les mer om påmelding for oppstartsbedrifter her

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Torill Engelberg, direktør for UMAMI Arena, på e-post: ten@novaspektrum.no eller på telefon +47 922 07 310.

Sissel Marie A. Orset

Sissel er vår salgssjef og
har jobbet for NOVA Spektrum siden 2017.

Hun har mer enn 15 års erfaring fra dagligvarebransjen og
har en genuin interesse for mat – og drikkebransjen. 

Ønsker du å bli utstiller
på UMAMI Arena 2025?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.