ÅPNINGSTIDER ALLE DAGER: 10-18   (BAREN 11-18)

Våre partnere

Partnerskap er en viktig forutsetning for å kunne skape bransjens viktigste møteplass, og vi er stolte over å kunne presentere våre samarbeidspartnere for UMAMI Arena 2025.

Med så mange solide partnere kan UMAMI Arena tilby en unik konsentrasjon av kompetanse, ekspertise og innsikt som beriker møteplassen. Partnerskap er også tema for UMAMI Arena 2025, for sammen, ved å utnytte våre individuelle styrker, kan vi oppnå virkelig ambisiøse mål.

KONFERANSEPARTNERE

Landbruks- og matdepartementet
Landbruks- og matdepartementet har hovedansvaret for mat- og landbrukspolitikken. Matnasjonen Norge er rammeverk for utvikling av matpolitikk, kunnskap og næringsutvikling i blå og grønn sektor. Sentralt er visjonen om matglede, god helse og fellesskap. Det er politisk mål om økt selvforsyningsgrad og økt lokalmatsalg. Under UMAMI Arena 2025 inviterer Landbruks- og matdepartementet til konferansen Hva skal vi spise i Matnasjonen Norge?

Kost- og ernæringsforbundet
Kost- og ernæringsforbundet er en yrkesorganisasjon for deg som jobber med ernæringsbasert matlaging. Forbundet organiserer alle som arbeider med matomsorg, herunder kostøkonomer, kjøkkensjefer, assisterende kjøkkensjefer, dietetikere, ernærings- / institusjonskokker, kokker, kjøkkenassistenter, lærlinger, studenter og matverter. Under UMAMI Arena 2025, arrangerer Kost- og ernæringsforbundet konferansen Matberedskap på storkjøkken.

KONKURRANSEPARTNERE

Norske Kokkers Landsforening
Norske Kokkers Landsforening (NKL) har gjennom flere tiår jobbet aktivt og vært svært opptatt av rekruttering til kokkeyrket, og har 23 foreninger over hele landet. Blant flere gode tiltak har kokkekonkurranser alltid vært et viktig verktøy for å skape oppmerksomhet rundt kokkeyrket, og under UMAMI Arena 2025 arrangerer NKL NM Community Catering.

Opplysningskontoret for frukt og grønt
Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) jobber for å fremme og øke forbruket av fersk frukt, bær, grønnsaker og poteter i Norge. De jobber uavhengig av merkevarer for å sikre et sunt og balansert kosthold i tråd med Helsedirektoratets anbefalinger. OFG har i en årrekke arrangert konkurransen Årets grønne kokk under UMAMI Arena, i samarbeid med Norske kokkers landsforening, Oslo. Det vil de også gjøre under UMAMI Arena i 2025

Baker- og konditorbransjens Landsforening
Baker- og konditorbransjens Landsforening (BKLF) er en bransjeforening og et fagforum for bakeri, konditori, svenner og mestrer i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1898 og driver i dag med en rekke aktiviteter innen rekruttering, utdanning/kompetanseheving, profilering, kommunikasjon og næringspolitikk for norske bakeri. Baker- og konditorbransjens Landsforening arrangerer NM i Konditorkunst og skal kåre Årets konditor under UMAMI Arena 2025

Nordic Sushi Cup

Nordic Sushi Cup
Det blir fokus på eksepsjonell kvalitet i alle ledd når Nordic Sushi Cup arrangeres over tre dager under UMAMI Arena 2025. Vladimir Pak, som selv er verdensmester i World Sushi Cup og innehar en Michelin-stjerne, arrangerer konkurransen i samarbeid med GLENNE Events.

Pizza Champion Cup
Pizza-brødrene Mike og Dan Arvblom har arrangert Pizza Champion Cup i Sverige og Danmark i en årrekke, og Mike Arvblom er selv verdensmester i pizza. I 2023 arrangerte de sitt første norgesmesterskap, og det på UMAMI Arena. I 2025 blir det både norsk og nordisk pizzamesterskap her.

KJØKKENPARTNER

Electrolux Professional
Electrolux Professional, en leverandør med over 120 års bransjeerfaring og en leverandør for fremtiden. Visjonen er å gjøre sine kunders arbeidshverdag mer lønnsom og bærekraftig – hver dag!
Målgruppen er kunder i segmentet profesjonelle kjøkken og vaskerier. Konkurransekjøkken er levert til bransjen siden 2009, og Electrolux Professional skal som eneste Kjøkkenpartner for tredje gang levere seks konkurransekjøkken til UMAMI Arena.

UTSTILLERKOMITÉ

Vurderer din virksomhet å bli i UMAMI Partner?
Les mer om å Bli UMAMI Partner, og ta kontakt med Torill Engelberg, direktør UMAMI Arena, epost: ten@novaspektrum.no / tel +47 922 07 310