Norske Kokkers Landsforening arrangerer NM Community Catering 18. mars 2025 under UMAMI Arena 2025. Nå er påmeldingen åpen, og lagene som vil delta kan begynne å planlegge innleveringen av sin kvalifiseringsoppgave.
Begrepet Community Catering inkluderer 4 hovedområder i daglig drift: Personalrestaurant, kantine, institusjon og catering.
Community Catering kjennetegnes av store volumer, et høyt stort antall gjester daglig i et segment med intensitet og sterkt søkelys på bærekraftige måltider og variasjon.
6 lag skal konkurrere i finalen
Konkurransen er en 2 stegs lagkonkurranse for to faglærte kokker på hvert lag, hvor hovedtrekkene i konkurransen følger de internasjonale Community Catering konkurransene.
Første steg er å sende inn kvalifiseringsoppgaven.
Kvalifiseringsoppgaven
Oppgaven skal bestå av 3 elementer:
- Møtebevertning
– En moderne, ernæringsmessig «feel-good» møtebeverting - Bowl
– Fokus på mindre protein, 80 % grønt og 20% protein (kjøtt eller fisk) - Hovedmåltid
– Fokus på mindre protein, 80% grønt/metningsgarnityr og 20% protein (kjøtt eller fisk)
Oppgave 2 og 3 skal få plass på et kantinebrett, og skal ikke overstige kr 72,00.
Meny med bilder av alle rettene, samt kalkylen og porsjonsberegning av oppgave 2 og 3, skal med i innsendingen av oppgaven.
Les alt om kvalifiseringsoppgaven, påmelding og tidsplan for konkurransedagen >>
Siste frist for innsending er 1. oktober 2024
Kvalifiseringsoppgaven vil bli vurdert av en erfaren, geografisk spredt, nøytral og anonym jury.
![](https://umamiarena.no/wp-content/uploads/sites/54/2024/06/CC_2020_KT45767_1920-1024x576.jpg)
Finale på UMAMI Arena
Finalistene annonseres under TINE MATCUP semifinalene i uke 46 i 2024.
Seks lag går til finalen i NM Community Catering 18. mars 2025, som foregår under UMAMI Arena på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Her skal finalelagene lage sine kvalifiseringsoppgaver i seks velutstyrte konkurransekjøkken levert av Electrolux Professional.