ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Klar for å gjenta suksessen i 2025

Årets UMAMI ARENA ble en stor suksess med svært gode tilbakemeldinger fra både utstillerne og de besøkende. Nå annonserer direktør Torill Engelberg at neste UMAMI ARENA vil arrangeres allerede i 2025. Med dette økes frekvensen på arrangementet fra hvert tredje til hvert andre år.

Over 400 virksomheter og mer enn 25 000 besøkende deltok på UMAMI ARENA i år. Et bredt fagprogram med 75 programposter og 11 Norgesmesterskap av høy kvalitet skulle sørge for faglig påfyll og inspirasjon. Den store interessen for arrangementet bekrefter tydelig at UMAMI ARENA er Norges største og viktigste møteplass for alle som jobber med mat og drikke. Utstillerne har i etterkant av arrangementet også gitt gode tilbakemeldinger på UMAMI ARENA som kanal for salg, markedsføring og relasjonsbygging.

Hold av 18. – 20. mars 2025

Historisk har SMAK – nå; UMAMI ARENA – blitt arrangert hvert tredje år, men direktør Torill Engelberg lanserer nå endringer i takt med tiden:

-Tempoet øker og endringer skjer raskere. Vi følger utviklingen, og NOVA Spektrum ønsker med dette å ha en tydeligere tilstedeværelse for mat- og drikkebransjen, på samme måte som vi også er en tydelig arena for shipping-miljøet annet hvert år med vårt Nor-Shipping.

-Med UMAMI ARENA annethvert år, kan vi bygge videre på de gode historiene som en høyt verdsatt arena for alle som jobber med mat og drikke. Slik skal vi fortsette å samle bredden av ulike aktører innen den samlede verdikjeden fra hav og jord til bord.

-UMAMI ARENA skal være en viktig markedsplass hvor utstillerne får vist frem sine produkter og tjenester på en god måte overfor kunder, samarbeidspartnere og forretningsforbindelser. Dette legger grunnlaget for nye markedsmuligheter og økt konkurransekraft i en av Norges største og viktigste næringer, sier Engelberg.

Fra UMAMI ARENA 2023. Foto: Mike Hillingseter

Endringer gir nye muligheter

Når vi nå øker hyppigheten til annet hvert år vil vi også endre antall dager på arrangementet. 80% av våre utstillere svarer at de ønsker tre dager. Derfor vil UMAMI ARENA arrangeres fra tirsdag til torsdag i 2025, og gi mulighet for tre gode arbeidsdager for utstillerne.

Videre vil vi utvide med et nytt produktområde. Messen Holdbar, som tidligere ble arrangert parallelt med UMAMI ARENA, vil for 2025 inngå som en del av UMAMI ARENA med eget område for emballasje og produksjon.

Planleggingen av UMAMI ARENA 2025 er godt i gang

Målet er å gjenta suksessen fra årets arrangement i kombinasjon med enda større bredde og representasjon. -Vi gleder oss til å ønske alle utstillere og besøkende velkommen tilbake til oss 18.- 20. mars 2025, sier Engelberg.

– Vi lanserer nå et Early Bird-tilbud for utstillere, som vil være gjeldende frem til 1. juli 2023. Så jeg vil oppmuntre alle som kan ta en avgjørelse nå, til melde seg på. Her er det penger å spare, smiler hun.

BOOK STAND NÅ OG FÅ EARLY BIRD-PRIS

Kontakt oss om du har spørsmål

Les også: Stor suksess og kvalitetsløft for UMAMI ARENA 2023

Kanskje disse også faller i smak?

Vinnere-NM-Kaffekunst-2023

Norgesmestere i Kaffekunst 2023

NM i Kaffekunst 2023 ble avviklet på UMAMI Arena 14. – 17. februar, og tre stolte norgesmestere kunne rekke trofeene høyt i været og glede seg til VM senere i år.