Det vil bli laget ekstremt gode pizzaer under Pizza Champion Cup 2025 her på UMAMI Arena, og til å dømme alle disse pizzaene kommer det et dommerpanel som vet hva ekte pizzakunst handler om.
I mars 2025 blir UMAMI Arena i Lillestrøm vertskap for en av de mest prestisjefylte pizzakonkurransene: Pizza Champion Cup 2025. Her møtes de fremste pizzakokkene i Norden for å konkurrere i kategorier som Nordisk mester i gourmet pizza, Nordisk mester i Margarita pizza, og Årets pizzakokk i Norge. I tillegg kan man konkurrere i “The Best Of The Best Pizza Champion Chef 2025” som gir kun tre deltakere sjansen til å vinne, men alle disse plassene er allerede fylt opp.
Konkurransens dommerpanel er intet mindre enn verdensledende, bestående av pizzaeksperter fra hele verden. Disse dommerne bringer med seg en unik kombinasjon av erfaring, lidenskap og innovasjon.
Dommerne: En stjernespekket oppstilling
Giorgio Riggio

Giorgio Riggio, fire ganger verdensmester i pizzakunst, er kjent for sin spektakulære kreativitet og tekniske presisjon. Med en far som konkurrerte i en alder av 94 år, viderefører Giorgio en familiearv spekket med lidenskap for pizzakunst. Hans meritter inkluderer også opptredener i UK’s Got Talent, hvor hans pizzashow fanget publikums hjerter.
Giorgia Riggio

Giorgia, datteren til Giorgio, har satt sitt eget preg på pizzaverdenen. Med seiere i Pizza Talent Show og erfaring fra Michelin-kjøkken, er hun en stjerne på vei opp. Hun har også skrevet en kokebok som 15-åring sammen med sin legendariske bestefar Ciccillo, noe som viser at pizzakunsten virkelig går i arv.
Marius Niva

Norges egen pizzakonge, Marius Niva, bringer nesten 30 års erfaring til bordet. Han er utdannet ved Tony Gemignanis International School of Pizza og har dømt pizzakonkurranser i hele Skandinavia og USA. Marius er en uvurderlig ressurs for å løfte norske pizzatalenter til nye høyder.
Simone Pizzuto

Sveriges pizzamester, Simone Pizzuto, har vunnet flere nasjonale og internasjonale titler, inkludert Best Pizza Online og Best Gourmet Pizza. Hans skarpe blikk for smak og presentasjon gjør ham til en dommer du ikke vil imponere halvhjertet.
Alessandro Condurro

Som etterkommer av grunnleggeren av L’Antica Pizzeria da Michele, har Alessandro Condurro ført familiearven til nye høyder med over 60 pizzerier på fire kontinenter. Hans fokus på autentisitet og kvalitet setter en høy standard for konkurransen.
Marco Fuso

Marco Fuso er en prisvinnende pizzakokk og grunnlegger av flere pizzaskoler i Storbritannia. Med 25 års erfaring og et øye for innovasjon, vil Marco vurdere hvordan tradisjon og nytenkning møtes i pizzakreasjonene.
Michael Mercurio

Med base i USA har Michael Mercurio oppnådd Master Pizzaiolo-sertifisering og vinner av Neapolitan Pizza Cup. Hans karriere som pizzakokk og entreprenør gir ham innsikt i både håndverk og forretningsaspektene ved pizzakunst.
David Sommers

David Sommers, en tre ganger verdensmester, har konkurrert globalt i både pizzakunst og pizzaakrobatikk. Hans karriere på over 30 år startet i et lokalt pizzakjøkken, men har nå gjort ham til en av verdens fremste pizzaprofiler.
Mike og Dan Arvblom


Som grunnleggere av Pizza Champion Cup, har brødrene Arvblom vært drivkreftene bak konkurransens suksess. Mike bringer med seg erfaring fra Michelin-restauranter, mens Dan er en global pizzakjenner med en forkjærlighet for perfeksjon.
Mikael Lundgren

En av Nordens mest anerkjente eksperter på pizzaovner, Mikael Lundgren, kombinerer teknisk ekspertise med 30 års erfaring i pizzaverdenen. Hans vurdering vil fokusere på hvordan teknikk og utstyr spiller inn på resultatet.
Konkurransen som presser grensene
Pizza Champion Cup 2025 utfordrer deltakerne til å levere både kreativitet og teknisk perfeksjon i flere kategorier. Nye tillegg som Nordisk mester i margarita og The Best of the Best øker nivået ytterligere.
Som Giorgio Riggio sier: «Pizza handler om mer enn smak – det er en kunstform. Men kunst må også smake godt!»