ÅPNINGSTIDER:  TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Vi hjelper deg med stand- og utstillingsløsninger

Vår designavdeling designer og produsere stand- og utstillingsløsninger for arrangement, utstillinger, showrooms og events. Kontakt gjerne NOVA Spektrum Design i dag for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å finne gode løsninger tilpasset dine ønsker og behov for UMAMI Arena 2025.

Landets ledende fagmiljø

Teamet i Nova Spektrum Design representerer landets ledende fagmiljø for stand- og utstillingsdesign, og har lang og variert erfaring med design og produksjon av stands for ulike oppdragsgivere. Våre løsninger representerer en totalleveranse som inkluderer alt fra design og utforming til produksjon og montering av standplass.

Designavdelingens beste tips til deg

I denne filmen får du gode og konkrete tips til hvordan du best kan lykkes med din stand.

Prisvinnende løsninger

Når våre kunder lykkes, lykkes vi. Flere av våre kunder har de siste årene mottatt utmerkelser og prisen for beste stand i forbindelse med ulike messer og arrangement, som Servicegrossistene for Beste Stand på UMAMI Arena i 2023 (se foto øverst). For oss gir det en ekstra motivasjon å se at så mange av våre oppdragsgivere lykkes, forteller Kreativ leder Fredrik Lindland.
Les også: Eksempler på vellykkede stands- og utstillingsløsninger >>

Møt teamet

NOVA Spektrum Design består av syv dedikerte medarbeidere som står klar til å hjelpe deg. Våre utstillingsarkitekter og rådgivere kombinerer samarbeid, kreativitet og god prosjektledelse slik at du skal bli godt ivaretatt gjennom alle faser av prosjektet. Ta gjerne kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi best løser dine behov for stand løsning på UMAMI Arena.

Kontaktperson for NOVA Spektrum Design:
Kreativ leder Fredrik Lindland
Tel: +47 40 23 26 27
Epost: fl@novaspektrum.no


NOVA Spektrum Design leverer til alle
Vi leverer stand- og utstillerløsninger både til utstillere på våre arrangementer på NOVA Spektrum, som UMAMI Arena, og til alle andre som har nytte av våre konsept- og designtjenester.

Sissel Marie A. Orset

Sissel er vår salgssjef og
har jobbet for NOVA Spektrum siden 2017.

Hun har mer enn 15 års erfaring fra dagligvarebransjen og
har en genuin interesse for mat – og drikkebransjen. 

Ønsker du å bli utstiller
på UMAMI Arena 2025?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.