ÅPNINGSTIDER ALLE DAGER: 10-18   (BAREN 11-18)

Program

Vi kan presentere et variert program med høyaktuelle konferanser, imponerende mesterskap og inspirerende sceneforedrag. 
We can present a diverse program with highly relevant conferences, impressive championships, and inspiring stage presentations.

KJØP BILLETT  – BUY TICKET

Kategorier
Sted
Speakers
Dager
Norsk
Tuesday 18. March
18. Mar, 08:30 - 11:00
Møterom Studio N i Nova Studios, 2. etasje (Inngang Vest)

Matberedskap på storkjøkken

Kost- og ernæringsforbundet
Arnt Steffensen
Emilie Elin
Helena Pettersson
Guro Berge Smedshaug
Harald Wishman
18. Mar, 10:00 - 16:00
Mesterkjøkkenet, hall C

NM Community Catering

Norske Kokkers Landsforening
18. Mar, 10:00 - 18:00
Stand C01-21 i hall C

Nordic Sushi Cup

Vladimir Pak og Glenne Events
18. Mar, 10:00 - 17:00
Hall D

NM Kaffekunst

Speciality Coffee Association Norway (SCA Norge) i samarbeid med Norsk Kaffeinformasjon
18. Mar, 10:00 - 18:00
Konkurransekjøkkenet, hall D

National and Nordic Pizza Champion Cup

Pizza Champion Cup
18. Mar, 11:00 - 17:00
Stand B01-30, hall B, BAREN (Sider-Øl-Vin-Brennevin)

NM i Kaffecoctails

Norsk Bartender Forening i samarbeid med Norsk Kaffeinformasjon
18. Mar, 11:15 - 12:15
UMAMI Scene - Bærekraft, hall E

Åtte om dagen – hvordan få folk til å spise mer grønt og helst norsk?

Nofima
18. Mar, 12:30 - 16:00
Møterom Studio N i Nova Studios, 2. etasje (Inngang Vest)

Hva skal vi spise i Matnasjonen Norge?

Landbruks- og matdepartementet
Knut Storberget
Pernilla Fischerström
Kari Kleivset
Stine Sem
Marta Valdés Richardsen
Turid Windjusveen Olsen
Nils Kristen Sandtrøen
Astrid Regine Nässlander
Silje Lesjø
Håvard Gausen
18. Mar, 13:15 - 13:45
UMAMI Scene - Inspirasjon, hall E

En god te-opplevelse til dine gjester

Mini te-skole med A.C. Perchs Thehandel
Emili Borring
18. Mar, 14:15 - 14:45
UMAMI Scene - Bærekraft, hall E

Havets undervannshage på menyen - hvordan benytte seg av kystens eget spiskammers?

Sjømatnettverket Smak av kysten og Norwegian Seaweed Association
Angelita Eriksen
Marita Brodin Monsen
Bjarte Finne
18. Mar, 14:15 - 14:45
UMAMI Scene - Teknologi, hall E

Datadrevet er fremtiden: Lansering av årets Gane & Graf

Tradesolution
Hege Witsø-Bjølmer
Jens Sjöberg
Morten Karlsen
18. Mar, 18:00 - 00:30
Lillestrøm Lobby, Nova Spektrum (inngang vest)

UMAMI Night - årets bransjefest!

UMAMI Arena
Wednesday 19. March
19. Mar, 08:30 - 11:00
Møterom Studio 2 i Nova Studios, 2. etasje (Inngang Vest)

MerAv Seminar med utdeling av Intensjonsavtalens utmerkelser

Sjømat Norge, Frukt og Grønnsaksgrossistenes Forening, Baker- og Konditorbransjens Landsforening
Ingrid Sanfelt Hansen
Ingvill Måkestad Bovim
Aina Marie Lien
Ole Berg
Runar Døving
Iselin Bogstrand Sagen
19. Mar, 08:30 - 12:00
Meeting room Studio N in Nova Studios, (1st floor, west entrance)

UMAMI Leadership Conference

Navigating uncertainty
Natalie Becker-Aakervik, Host and moderator
Jeremy Hunter, Phd
John Elkington
Ola Hedstein
Roar Larsen Myken, Phd
Turid Elisabeth Solvang
Tomas Norvoll
Berit Svendsen
Simone Møkster
Aina Lemoen Lunde
Dr. Hans-Christoph Hirt
Elisabeth Wilmann
Christopher Haatuft
Arne Sørvig
Karianne Melleby
Einar Kleppe Holthe
Sivert Bjørnstad
Stig Bareksten
Sofie Høgestøl
Camilla Beck
Vanessa Krogh
19. Mar, 10:00 - 18:00
Stand C01-21 i hall C

Nordic Sushi Cup

Vladimir Pak og Glenne Events
19. Mar, 10:00 - 17:00
Hall D

NM Kaffekunst

Speciality Coffee Association Norway (SCA Norge) i samarbeid med Norsk Kaffeinformasjon
19. Mar, 10:00 - 18:00
Mesterkjøkkenet, hall C

Årets grønne kokk 2025

Opplysningskontoret for frukt og grønt og NKL Oslo
19. Mar, 10:30 - 17:30
Konkurransekjøkkenet, hall D (stand D08-04)

NM Cup Tasters / NM Kaffekunst

Speciality Coffee Association Norway (SCA Norge) i samarbeid med Norsk Kaffeinformasjon
19. Mar, 11:00 - 18:00
Stand B01-30, hall B, BAREN (Sider-Øl-Vin-Brennevin)

Bartender of the Year 2025 & Norgesmesterskap i Blindsmaking av Brennevin

Norsk Bartender Forening
19. Mar, 11:15 - 11:45
UMAMI Scene - Inspirasjon, hall E

Servitør på sitt beste: Effektive teknikker og tips fra en av Norges beste servitører

ASKO Servering og KIT-Akademiet
Mathias Toresen
19. Mar, 12:00 - 13:00
UMAMI Scene - Bærekraft, hall E

Sammen mot matsvinn

Matsentralen Norge
Cristiano Aubert
Emma Bjørke
Geir Kjærstad
Per-Ole Arneberg
19. Mar, 12:15 - 12:45
UMAMI Scene - Inspirasjon, hall E

Lokalmat - hvordan lykkes?

Nofima
19. Mar, 12:15 - 12:45
UMAMI Scene - Teknologi, hall E

Teknologi som et verktøy for integrering på arbeidsplassen

Time2Staff
Kristoffer Hagenes
19. Mar, 13:15 - 13:45
UMAMI Scene - Teknologi, hall E

Fra manuelle rutiner til AI-drevet service: Slik vil teknologi revolusjonere ettermarkedet i HORECA

Qwips Service Solutions
Tore Foss
19. Mar, 13:15 - 13:45
UMAMI Scene - Bærekraft, hall E

Hygienevalg betyr noe mot Net Zero 2050

Essity
Meri Wiik
19. Mar, 13:15 - 13:45
UMAMI Scene - Inspirasjon, hall E

Norsk siders vidunderlige verden! En reise i norske smaker

HANEN
Bernt Bucher Johannessen
19. Mar, 13:30 - 15:30
Møterom Studio N i Nova Studios, 2. etasje (Inngang Vest)

Mat - en sentral del av reisen

UMAMI Arena konferanse i samarbeid med Stiftelsen Norsk Gastronomi, VisitOslo, og Oi! Trøndersk mat og drikke
Guro Angell Gimse
Iman Winkelman
Bent Andersen
Bernt Bucher Johannessen
Erik Jakobsen
Martin Langaas
Mikael Forselius
Cecilie Myrseth
Trym Eidem Gundersen
Bente Bratland Holm
Elisabeth Svanholm Meyer
19. Mar, 14:15 - 14:45
UMAMI Scene - Teknologi, hall E

Hvordan håndtere de krevende kravene innen internkontroll og HMS i utelivsbransjen

Runwell
Harald Lønning
19. Mar, 14:15 - 14:45
UMAMI Scene - Inspirasjon, hall E

Ønsker du å treff blink med smaken?

Nofima