ÅPNINGSTIDER:  TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Torill-Engelberg-Umami-Arena-Nova-Spektrum

Lanserer UMAMI Leadership Conference

Allerede nå lanseres UMAMI Leadership Conference, som skal arrangeres under UMAMI Arena i mars 2025. – Vi lover en konferanse som gjør at du oppdager og ser fremtidsmulighetene som leder og beslutningstaker, forteller en engasjert direktør for UMAMI Arena Torill Engelberg.

18 – 20. mars 2025 er det igjen klart for den største arenaen for alle som jobber med mat og drikke.  UMAMI Arena er den største møteplassen der hele verdikjeden fra jord til bord er samlet på ett sted.

Planleggingen av neste års store møteplass er allerede i full gang, og nå varsler Torill Engelberg store nyheter i forbindelse med UMAMI Arena 2025:

I 2025 inviterer vi alle ledere og beslutningstakere i mat- og drikkebransjen til UMAMI Leadership Conference. Dette blir en konferanse som du absolutt bør sette av tid til basert på et spennende program med mange interessante innledere fra inn- og utland, forteller Engelberg.

Løfter frem fremtidsmulighetene

Engelberg er opptatt av at konferansen skal bidra til å løfte frem fremtidsmulighetene innen bredden av mat- og drikkebransjen.

Sammen ruster vi bransjen for fremtiden og bidrar til ny innsikt og inspirasjon. Vi skal løfte blikket og få nye perspektiver for løsninger både på kort og litt lengre sikt.  UMAMI Leadership Conference skal gi en opplevelse av fellesskap og pågangsmot, og oppmuntre til samarbeid. Dette er konferansen du ikke bør gå glipp av, forteller Torill.

Drømmer om Bill Gates
I disse dager retter Torill Engelberg og hennes kollegaer i NOVA Spektrum de første forespørslene til aktuelle innledere på UMAMI Leadership Conference.

I arbeidet med konferansen har UMAMI Arena latt seg inspirere av hvordan Nor-Shipping har skapt en av verdens viktigste møteplasser på NOVA Spektrum for shippingbransjen og havnæringene. I 2023 var John Kerry, USAs spesialutsending for klima, en av flere kjente innledere på den faglige delen av arrangementet, som samlet et stort antall deltakere fra hele verden.

USA’s klimautsending John Kerry var på scenen under Blue Ocean Leadership Conference på Nor-Shipping i 2023. Foto: Nor-Shipping

Gjennom inspirasjon og innsikt både fra et nasjonalt og internasjonalt perspektiv skal nye muligheter oppdages på UMAMI Leadership Conference. På scenen vil det stå noen av de mest interessante nasjonale og internasjonale lederne, ekspertene og beslutningstakerne på området.

I tillegg stiller vi selvsagt spørsmålet: Hva betyr de store fremtidsmulighetene for den enkelte virksomhet, og hvordan utnytte disse mulighetene best mulig, sier Torill.

Kan vi forvente oss kjente navn som eksempelvis Bill Gates eller Dan Buettner på talerlisten?

– Ingenting kan utelukkes, avslutter Torill med et smil.

Sissel Marie A. Orset

Sissel er vår salgssjef og
har jobbet for NOVA Spektrum siden 2017.

Hun har mer enn 15 års erfaring fra dagligvarebransjen og
har en genuin interesse for mat – og drikkebransjen. 

Ønsker du å bli utstiller
på UMAMI Arena 2025?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.