ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Matservering på mat-og drikkemessen

Velkommen til den største arenaen for mat- og måltidsbransjen

Nå er det klart! Billettsalget for UMAMI ARENA i gang. Fra 14. – 17. februar 2023 er du velkommen til den største og viktigste møteplassen for mat- og måltidsbransjen på NOVA Spektrum i Lillestrøm.

På UMAMI ARENA blir det tett mellom høydepunktene. Her møter du mange hundretalls utstillere – et stort mangfold av nasjonale og internasjonale virksomheter med alt fra store kjente merkevarer til små og lokale produkter. Hit kommer også en rekke næringslivstopper, politikere og flere statsråder. Her blir det kokkekamper og norgesmesterskap som viser faglig dyktighet og skaperglede i ulike grener. 

Les mer om Åpningskonferansen til UMAMI ARENA

Kokk-på-mat-og-måltidsbransjens-moteplass

Utstillere som viser vei

På UMAMI ARENA møter du både veletablerte og nye aktører fra inn- og utland som viser frem det nyeste av produkter og smarte løsninger – hvor innovasjonstakten vi ser i bransjen er ikke mer enn imponerende! Hele ni bransjeorganisasjoner står dessuten sammen om et bredt initiativ for å skaffe mer faglært arbeidskraft til bransjen. Alle kommer til UMAMI ARENA. Dette viser bransjens kraft til å ta Norge og mat- og måltidsbransjen videre. 

Se utstillerliste til UMAMI ARENA

Foredrag-og-fagseminarer-på-UMAMI-Arena
Det blir fagseminarer med mange spennende foredrag. Bildet er fra messen SMAK i 2020, hvor temaet var: Sammen bygger vi Matnasjonen Norge.

Kraften til å ta Norge videre

Tema for UMAMI ARENA 2023 er: Kraften til å ta Norge videre. Her viser bransjen sine muskler med mye spennende faglig innhold på menyen. Åpningskonferansen Kraften til å ta Norge videre skal sette startskuddet for UMAMI ARENA og bygge kompetanse på mulighetsrommet for rekruttering til bransjen.

Det er Landskonferansen for restaurant- og matfag med de ni bransjeorganisasjonene, som sammen med UMAMI ARENA står bak. Til åpningskonferansen kommer blant annet Landbruks- og matminister Sandra Borch samt sentrale politikere og næringslivstopper.

Les mer om: Kraften til å ta Norge videre

Collage_av-vinnere-Horecas-ærespris
Tidligere vinnere av Horecabransjens Ærespris. Fra venstre: Bent Stiansen i 2020, Arne Brimi i 2017 og Jan E. Rivelsrud i 2014.

Kjøp billett til UMAMI ARENA

Horecabransjens Ærespris

Under åpningskonferansen vil også bransjens høyeste utmerkelse bli delt ut. Horecabransjens Ærespris gis til en person som i tillegg til å ha vært markant i bransjen i en årrekke, også har vært en forbilledlig arbeidsgiver med tanke på etisk standard, kvaliteten på HRM (særlig bredt på rekruttering ved lærlinger), og med gode/tilfredsstillende økonomiske resultater over tid.

Vinneren bør ha stått for nyskapning, forankret i norsk virkelighet. Prisen ble sist delt ut for tre år siden og gikk da til Bent Stiansen.

Les mer om Horecabransjens Ærespris

Team med kokker som jubler på matmessen
Det ble arrangert flere NM ved forrige mat – og drikkemesse og her er noen av de heldige vinnere. 

Nasjonale mesterskap og kokkekamper hele uken

Vi lover temperatur og spenning hele uken – og ikke minst inspirasjon og læring av å se hvordan de beste jobber. Her skal det gjennomføres NM i både kaffekunst, Gelato/iskrem og Konditorkunst, og kokkekonkurransene Årets grønne kokk, Jeune Chef Rôtisseurs for unge kokker, og Pizza Champion Cup Norway for pizzakokker. I tillegg skal det konkurreres om tittelen Jeune Sommelier.

Se oversikt over mesterskapene under UMAMI ARENA her

Der alle i mat- og måltidsbransjen møtes

Sett av datoen og sikre deg billett til bransjens aller største møteplass for alle som jobber med mat og drikke. Oppdag mulighetene med nye produkter, løsninger og  samarbeidspartnere, og få inspirasjon til din egen jobbhverdag – Velkommen!

Kjøp billett til UMAMI ARENA

Sissel Marie A. Orset er vår salgssjef og
har jobbet for NOVA Spektrum siden 2017.

Hun har mer enn 15 års erfaring fra dagligvarebransjen og
har en genuin interesse for mat – og drikkebransjen. 

Ønsker du å bli utstiller?

Ta gjerne kontakt med meg.

Kanskje disse også faller i smak?