ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Stolt samarbeidspartner til NKL

NOVA Spektrum AS med UMAMI ARENA og Norske Kokkers Landsforening har sammenfallende interesser, nemlig å skape gode aktiviteter knyttet til UMAMI ARENA.

UMAMI ARENA arrangeres hvert tredje år på NOVA Spektrum (som tidligere het Norges Varemesse) og neste gang fra 14. – 17. februar 2023. UMAMI er den største arenaen for alle oss som jobber med mat og drikke.

UMAMI ARENA og NKL jobber begge for å skape et godt innhold og gode opplevelser for både utstillere og besøkende på UMAMI ARENA. Videre ønsker partene å utvikle et samarbeid der UMAMI ARENA vil ha en bredere tilstedeværelse for bransjen.

– UMAMI ARENA ønsker å formidle faglig innhold, bidra til økt oppmerksomhet for kokkefaget, økt oppmerksomhet for mat og måltidsbransjen, samt å inspirere ungdom til å velge yrkesfaglig utdanning innenfor utdanningsprogrammet restaurant- og matfag, forteller Torill Engelberg, direktør for UMAMI ARENA.

– Et viktig prosjekt vi skal gjøre sammen med UMAMI ARENA og flere av NKLs partnere, er å synliggjøre De Norske Kokkelandslagenes deltagelse i Culinary World Cup i november 2022. Vi skal samarbeide om å produsere digitale sendinger fra Luxembourg, for distribusjon på etablerte SoMe-kanaler og publisert på et sted som serverer god mat, legger NKLs fungerende president Kyrre Dybdal til.

NKL er også med i Hovedkomiteen for UMAMI ARENA, sammen med NHO Reiseliv og NHO Mat og Drikke.

Les også:

NKL går “all in”

Sammen for bransjens største møteplass

Kanskje disse også faller i smak?