ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Sammen for bransjen: UMAMI “Dine around”

Foto: (fra v) Torill Engelberg, Direktør UMAMI ARENA, Espen A. Wasenius, Daglig leder NKL - Norske Kokkers Landsforening og Javvad Latif, Salg- og markedsdirektør NHO Reiseliv

Vi planlegger UMAMI “Dine around”, og ønsker å invitere restauranter i Oslo og Lillestrøm til samarbeid.

UMAMI er den største arenaen alle oss som jobber med mat og drikke, og bransjefesten åpningsdagen er blitt tradisjon. -Vi er mange som har strevd under pandemien, og vi ønsker å gi noe tilbake til en del av bransjen som har vært hardt rammet, sier Torill Engelberg, direktør for UMAMI ARENA. Så i stedet for å arrangere bransjefest én kveld på ett sted, så planlegger vi en UMAMI dine around alle kvelder fra 14. – 17. februar.

Dine around hele uka
-Dine around-konseptet utvikles i samarbeid med NHO Reiseliv og Norske Kokkers Landsforening, forteller Torill Engelberg.

Inviter med kunder eller kollegaer til en deilig middag på en eller flere av restaurantene i Lillestrøm eller Oslo i løpet av uken, oppfordrer Espen Wasenius fra Norske Kokkers Landsforening i Dine around-komiteen.

-Vi kommer til å gå bredt ut med invitasjon til restauranter og spisesteder i Oslo og Lillestrøm om et samarbeid der de blir med oss og invitere utstillere med kunder, kollegaer og samarbeidspartnere til en eller flere middager på deres restaurant i løpet av UMAMI-uken, fortsetter Torill.

Åpningsdagen markeres litt ekstra
Det skal det også gjøres i 2023, så merk allerede datoen tirsdag 14. februar 2023. Dette er åpningsdagen til UMAMI ARENA. Alle våre utstillere og besøkende inviteres til å reservere bord for en bedre middag i vårt dine around-konsept. Etter middag samles vi sentralt i Oslo til nachspiel med minikonsert.

Vi gleder oss til å samle bransjen på UMAMI ARENA på NOVA Spektrum i Lillestrøm (tidl. Norges Varemesse) i dagene 14.- 17. februar 2023, og med dette initiativet ønsker vi også å skape den sosiale møteplassen vi savner så sterkt i disse tider, avslutter Torill Engelberg.

Foto: (fra v.) Torill Engelberg, Direktør for UMAMI ARENA, Espen A. Wasenius, Daglig leder i NKL – Norske Kokkers Landsforening og Javvad Latif, Salgs og markedsdirektør i NHO Reiseliv i komiteen som planlegger dine around.

Les også andre nyheter

Kanskje disse også faller i smak?