ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Pizza Champion Cup Norge 14-15. februar

Teamet bak Skandinavias største pizza-konkurranse, med en verdensmester i pizza i spissen, arrangerer den første Pizza Champion Cup Norge, på UMAMI ARENA.

Når: 14. – 15. februar
Sted: Hall D
Arrangør: Mike og Dan Arvblom, teamet bak Skandinavias største pizzakonkurranse

Om konkurransen
Det skal konkurreres i tre disipliner og vinnerne får delta i «VM i pizza» i Italia!

  • Margherita – klassikeren
  • Dessert pizza – enhelt unik og krevende øvelse
  • Gourmet – her er det lov å boltre seg

Alle øvelsene er individuelle – og man stiller med egne, medbragte ingredienser. Pizza Champion Cup Norge vil gi hver konkurrent en skjorte og en kokkehatt, som må brukes under hele konkurransen.
Les mer om Konkurransereglene

Påmelding
For å delta må man være – eller ha vært tilknyttet restaurantbransjen eller være proff på annen måte. Man kan representere seg selv, eller en restaurant eller kjede. Til sammen er det plass til 15 deltakere i hver disiplin. Man kan delta i flere øvelser og det er «first come – first serve» som gjelder i påmeldingen. Aldersgrense er 18 år.
Meld deg på Pizza Champion Cup Norge her

Målet
-Det aller morsomste er at våre vinnere blir «pizza-kjendiser» og gjør stor suksess i kjølvannet av konkurransen, sier de to brødrene.

-Faktisk har vi flere eksempler på at salget har økt med over 30% på restaurantene der vinneren jobber. Og mange har åpnet sin egen restaurant i kjølvannet av en seier – eller åpnet enda flere restauranter.

-Da vi endelig skulle få muligheten til å lansere Pizza Champion Cup Norge, var det helt naturlig for oss å velge UMAMI ARENA som arrangementsarena, sier Mike og Dan Arvblom. -Vi arrangerer den største konkurransen, og dette er den største møteplassen for vår målgruppe. 

Les også Klart for storstilt pizza-première

Om arrangøren
Mike og Dan Arvblom lærte pizzakunsten av sin far, som igjen lærte faget i «pizzaens Mekka», Napoli. De må ha gått en god skole for Mike har endt opp som verdensmester – og sammen med broren Dan, arrangerer de nå sitt eget pizzamesterskap.

For første gang skal de nå arrangere et norsk mesterskap – hvor vinnerne får delta i «VM i pizza» i Italia. I Sverige har de arrangert tilsvarende event de siste seks årene, med stor suksess og oppmerksomhet.

Les mer om Pizza Champion Cup Norge 2023

Kanskje disse også faller i smak?