ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Oluf Lorentzen vender tilbake til UMAMI ARENA

Behovet for å møtes igjen er stort. Oluf Lorentzen AS vender tilbake og skal delta på UMAMI ARENA i 2023. De gleder seg til å møte bransjen igjen og vil komme med alt fra sine kjente og kjære klassikere til spennende mat nyheter fra inn- og utland.

Oluf Lorentzen AS er en av mange utstillere som satser og vil delta på UMAMI ARENA. Vi har tatt en prat med Tom Erling Berg, salgssjef storhusholdning hos Oluf Lorentzen AS.

Gleder seg til å delta på messen

-Oluf Lorentzen AS deltok ikke på SMAK i 2020 da vi valgte å sette fokus på egne aktiviteter og ikke minst vårt 100-års jubileum som ble markert høsten 2019, forteller Berg. Men nå er vi klare og gleder oss til å delta på UMAMI ARENA og til å vise det brede sortimentet Oluf Lorentzen tilbyr! Både klassikere oster og skinker som for folk er kjente og kjære, men også spennende nyheter fra inn -og utland.

Mateske fra Oluf Lorentzen
Bildet er fra matesken til Oluf Lorentzen.

Snakke om god mat og gjøre det vi elsker

– Vårt mål er å bruke UMAMI ARENA som en møteplass mellom oss og bransjen. Vi møter alltid gode kunder og kollegaer som det er veldig hyggelig å se igjen. Spesielt hyggelig er det å møtes igjen etter den vanskelige Covid-19-tiden, og ikke minst ser vi på UMAMI ARENA som et møtepunkt for nye kunder til å bli kjent med Oluf Lorentzen som leverandør av kvalitetsmat, fortsetter Berg.


– Derfor satser vi sterkt på UMAMI ARENA i 2023, hvor vi kan møtes igjen, møte bransjen, snakke om god mat og gjøre det vi elsker – så dette blir gøy! avrunder Tom Erling Berg hos Oluf Lorentzen AS.

Stort behov for å møtes igjen

-Det er tydelig at bransjer og miljøer trenger, og ikke minst ønsker, å møtes igjen for å få fart på næringslivet, sier Torill Engelberg, direktør for UMAMI ARENA. – Det så vi her på NOVA Spektrum (tidl. Norges Varemesse) i løpet av høsten 2021. Den korte perioden det var greit å møtes igjen, ble det utrolig nok satt besøksrekorder både på Agroteknikk og Oslo Motorshow.

-På UMAMI ARENA fyller vi opp hallene, og aldri tidligere har vi hatt så mange utstillere påmeldt på samme tidspunkt sammenlignet med tidligere Smak-messer, forteller hun. – Så dette lover godt for en kraftfull kick-start for hele bransjen i 2023!

UMAMI ARENA er den største arenaen for alle oss som jobber med mat og drikke og arrangeres hvert tredje år. Til arenaen kommer fagfolk fra hele landet som deler en lidenskap for mat og drikke.


Vurderer du også å bli utstiller på UMAMI Arena?

Vi opplever stor pågang fra både små og store, nasjonale og internasjonale leverandører som vil delta som utstillere på UMAMI Arena i februar 2023. Les mer om å Bli utstiller eller kontakt oss for mer informasjo

Kanskje disse også faller i smak?