ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Møt dine kunder i Lillestrøm Lobby

Har du behov for et sted å møtes i litt roligere omgivelser? Vår nye møteplass Lillestrøm Lobby er perfekt for deg som ønsker å møte dine kunder og samarbeidspartnere i forbindelse med UMAMI ARENA. Book bord nå og kombiner ditt møte med et velsmakende måltid i en lun og hyggelig atmosfære.

Høsten 2022 åpnet Lillestrøm Lobby dørene for første gang. Det nye spisestedet har fått en sentral plassering ved inngang Vest i messesenteret, og tilbyr gode smaksopplevelser i nordisk brasseristil basert på høy kvalitet i råvarer og tilberedning.

Samarbeid med kokkelandslaget

I forbindelse med UMAMI ARENA har Det Norske Kokkelandslaget utviklet to unike signaturretter som blir satt på menyen i Lillestrøm Lobby. Signaturrettene føyer seg inn i menyen av gode lunsj- og middagsmåltider som tilbys alle gjester av erfarne kokker med ekte kjærlighet til faget sitt.

Møteplass med bord og stoler på Lillestrøm Lobby

Bilde fra Lillestrøm Lobby restaurant og møteplass.

Hyggelig og uformell møteplass

Lillestrøm Lobby er utformet slik at det både fungerer som en arena for større grupper, men også oppleves som et godt sted å være dersom man bare er to. I tillegg er baren med sitt karakteristiske særpreg et viktig interiørmessig høydepunkt som er verdt en tur til Lobby i seg selv. Baren fungerer perfekt både som minglested og som en hyggelig og uformell møteplass.

Flotte møterom lett tilgjengelig

Det nye spisestedet har i tillegg to flotte møterom som kan reserveres. Både Volla (16 pers.) og Vigernes (8 pers.) er utstyrt med moderne møteromsutstyr. Vi sørger også for mette og fornøyde møtedeltakere gjennom å servere mat og drikke fra menyen til Lillestrøm Lobby. Trenger du større møteromskapasitet, hjelper vi deg også gjerne med dette.

Kjøp billett til UMAMI ARENA

Møterommene på Lillestrøm Lobby er Volla og Vigernes
Møterom Volla og Vigernes har en lun og hyggelig atmosfære for gode samtaler.

Møt dine kunder i Lillestrøm Lobby

Lillestrøm Lobby er et perfekt sted for deg som ønsker å møte kunder og samarbeidspartnere i løpet av UMAMI ARENA. Den nye møteplassen ved inngang vest ligger like i tilknytning til utstillerområdet, og holder åpent fra morgen til kveld i forbindelse med UMAMI ARENA. Dette er stedet som sørger for at du kan ta godt vare på dine nåværende og fremtidige forretningsforbindelser.

Book bord og møterom nå

Vi anbefaler deg å forhåndsbestille bord i Lillestrøm Lobby. Du kan enkelt booke ved å trykke her.
Har du behov for et eller flere møterom i forbindelse med UMAMI ARENA? Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Les mer om Lillestrøm Lobby

Vinduet til restauranten Lobby

Kanskje disse også faller i smak?