ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

MasterClass med De Norske Kokkelandslagene

Første dag i Mesterkjøkkenet på UMAMI ARENA:
Få inspirasjon og lær av de aller beste. Gjennom erfaringer fra konkurranser i inn og utland vil tre de norske kokkelandslagenes kapteiner og utøver vise deg smaker og teknikker som kan ta forretten, hovedretten og desserten til nye høyder.

Tirsdag 14. februar på Mesterkjøkkenet under UMAMI ARENA vil du møte tre av bransjens aller dyktigste kokker. Her møter du to av kokkelandslagenes kapteiner: Sebastian Myhre, kaptein på det norske seniorlaget og Tonje Torvanger, kaptein på det norske juniorlandslaget i World Cup 2022. Med seg på laget har de også Aron Espeland som deltok som kokk på seniorlaget under WC 2022 i Luxemburg. Under World Cup 2022 fikk det norske seniorlaget bronse og det norske juniorlaget sølv.

-To pallplasseringer det står stor respekt av, kommentarer UMAMI ARENA direktør Torill Engelberg, derfor er det ekstra hyggelig å kunne ønske tre av bransjens dyktigste kokker som vil lære bort og inspirerer til å løfte måltidet som blir servert – til glede for dine gjester!

Tre kokker som lager tre retter

Tirsdag 14. februar på Mesterkjøkkenet på UMAMI ARENA klokken 11:30 og 13:30 vil disse tre kokkene lage 3 retter hver. Her vil du oppleve variasjon, inspirasjon og kompetanse fra kokker i verdensklasse. Er du ekstra heldig får du også smake på rettene som vil delt ut blant publikum.

Sissel Marie A. Orset er vår salgssjef og
har jobbet for NOVA Spektrum siden 2017.

Hun har mer enn 15 års erfaring fra dagligvarebransjen og
har en genuin interesse for mat – og drikkebransjen. 

Ønsker du å bli utstiller?

Ta gjerne kontakt med meg.

Kanskje disse også faller i smak?

Vinnere-NM-Kaffekunst-2023

Norgesmestere i Kaffekunst 2023

NM i Kaffekunst 2023 ble avviklet på UMAMI Arena 14. – 17. februar, og tre stolte norgesmestere kunne rekke trofeene høyt i været og glede seg til VM senere i år.