ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Lillestrøm Lobby presenterer to signaturretter i samarbeid med De Norske Kokkelandslagene

De Norske Kokkelandslagene har laget to herlige retter som Lillestrøm Lobby setter på menyen fra midten av februar, under UMAMI ARENA. Samarbeidet med De Norske Kokkelandslagene gjør det mulig å tilby enda flere gode måltidsopplevelser til en fornuftig pris for det nye spisestedet i NOVA Spektrum.

Daglig leder Espen Wasenius i Norske Kokkers Landsforening anbefaler alle å prøve de nye rettene som Lillestrøm Lobby tilbyr sine gjester fra tirsdag 14.februar.

Bak oppskriftene står entusiastiske og meritterte kokker fra De Norske Kokkelandslagene som før jul sikret seg pallplasseringer i Culinary World Cup. Nå er de snart i gang med oppkjøringen til kokke-OL i 2024.

Norske råvarer som inspirasjon

Norge er et land med mange sunne og rene råvarer som egner seg godt i rettene som kjennetegner kjøkkenet til Lillestrøm Lobby.

Første signaturrett består av oksekjake som er langtidsmørnet på lav temperatur, og som serveres med herlig tilbehør i form av blant annet sunn norsk grønnkål og ristet sopp. Retten serveres med en fyldig saus med hint av rosmarin og anis.

Den andre retten er en herlig suppe basert på norske skalldyr som er på sitt beste nå på vinteren. Suppen inneholder også sprø norske rotgrønnsaker og et stykke skrei som er sesong nå.

Smaksrike og tidsriktige måltider

Espen Wasenius forteller at de har vært opptatt av å lage middagsretter som gjør at gjestene virkelig får glede av å nyte måltidene:

– For kokkelandslaget har det vært viktig å lage signaturretter som både er smaksrike og tidsriktige, og som kjøkkenet på Lillestrøm Lobby kan bruke for å gi alle spisegjester en førsteklasses opplevelse. I tillegg er rettene tilpasset sesongen vi er inne i og råvarene som er på sitt beste nå på vinteren, sier Wasenius.

De to rettene gir også effektiv utnyttelse av råvarene, og bruk av stykningsdeler, som er viktig med tanke på bærekraft.

Høyt verdsatt samarbeid

F&B Direktør i NOVA Spektrum Freddy S. Bruu setter stor pris på samarbeidet med Wasenius og NKL om signaturrettene som kokkelandslaget har utarbeidet for Lillestrøm Lobby:

– Siden første åpningsdag i fjor høst har vi mottatt svært gode tilbakemeldingene på vår meny, og mat- og drikkeopplevelsene vi skaper for våre gjester. Samtidig innebærer samarbeidet med Norges beste kokker at vi løfter oss til et enda høyere nivå, og virkelig kan leve opp til ambisjonene vi har når det gjelder kvalitet og matglede.

Samarbeidet med kokkelandslaget er rett og slett unikt, og noe vi verdsetter høyt sett med utgangspunkt i vårt ønske om å tilby befolkningen i nærområdet gode måltidsopplevelser til en fornuftig pris, forteller Bruu.

Bruu forteller at kjøkkenet allerede er i full gang med å forberede seg til å lage og servere de nye rettene. Samtidig vil du selvsagt finne mange av de andre kjente rettene til Lillestrøm Lobby på menyen også fremover. Vi kan nevne den populære Lobbys Crab Roll med krabbe fra Hvaler, klassisk Tartar og Steak Frites med hjemmelaget bearnaisesaus.

BOOK BORD

Norges største møteplass for mat og drikke

Samarbeidet med De Norske Kokkelandslagene skjer samtidig som UMAMI ARENA arrangeres på NOVA Spektrum. Signaturrettene vil imidlertid også være å finne på menyen en god stund etter dette.

UMAMI ARENA er Norges største møteplass for alle som jobber med mat og drikke, og samler flere hundre utstillere og et stort antall fagfolk fra hele landet. Espen Wasenius håper å få tid til et besøk i Lillestrøm Lobby i forbindelse med sin deltakelse på arrangementet:

– Jeg gleder meg masse til å delta på UMAMI ARENA for å møte den samlede mat- og drikkebransjen i Norge. I tillegg har jeg et håp om å rekke et besøk i Lillestrøm Lobby for å spise god, brasseriinspirert mat, sier Wasenius.

Sissel Marie A. Orset er vår salgssjef og
har jobbet for NOVA Spektrum siden 2017.

Hun har mer enn 15 års erfaring fra dagligvarebransjen og
har en genuin interesse for mat – og drikkebransjen. 

Ønsker du å bli utstiller?

Ta gjerne kontakt med meg.

Kanskje disse også faller i smak?

Vinnere-NM-Kaffekunst-2023

Norgesmestere i Kaffekunst 2023

NM i Kaffekunst 2023 ble avviklet på UMAMI Arena 14. – 17. februar, og tre stolte norgesmestere kunne rekke trofeene høyt i været og glede seg til VM senere i år.