ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Electrolux Professional skal levere konkurransekjøkken

UMAMI ARENA har valgt Electrolux Professional som kjøkkenpartner for 2023. De skal levere utstyr til seks kjøkken, hvor det skal arrangeres en rekke spennende nasjonale og internasjonale mesterskap.

– Vi legger mye i konkurransene og er opptatt av å tilby kokkene det fremste av profesjonelt utstyr og storkjøkkenløsninger. Det får vi av Electrolux Professional. Konkurransene inspirerer og er gode læringsarenaer for fagfolk som besøker oss. Konkurranser på et så høyt nivå krever mye av deltakerne og rett utstyr er en forutsetning, sier Torill Engelberg, direktør for UMAMI ARENA.

Det er tredje gang på rad Electrolux Professional blir valgt som leverandør til Mesterkjøkkenet. Knut Johannessen, som er salgssjef i Electrolux Professional, er glad for å få levere også denne gangen.

– Vi liker å leke med de beste kokkene! For oss er det et privilegium å støtte konkurransene og sørge for at deltakerne får brukt sin kompetanse med profesjonelt utstyr og på like vilkår, sier Johannessen.

Han forteller videre at UMAMI er en viktig arena for Electrolux Professional.

– Det er den viktigste møteplassen for bransjen, og vi treffer så å si alle. For oss handler dette også om å posisjonere selskapet som en god samarbeidspartner for utvikling i bransjen. Vi var veldig fornøyde med SMAK i 2020, så vi ser veldig fram til UMAMI ARENA i 2023. Det blir nok den første store arenaen med hele bransjen samlet etter pandemien, sier Johannessen.

Kanskje disse også faller i smak?

Vinnere-NM-Kaffekunst-2023

Norgesmestere i Kaffekunst 2023

NM i Kaffekunst 2023 ble avviklet på UMAMI Arena 14. – 17. februar, og tre stolte norgesmestere kunne rekke trofeene høyt i været og glede seg til VM senere i år.