ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Book bord på Lillestrøm Lobby før UMAMI Night 14. februar

Har du kjøpt billetter til UMAMI Night? Kombiner gjerne kvelden med et hyggelig måltid eller en runde i baren på Lillestrøm Lobby før avreise til Oslo.

Tirsdag 14. februar inviterer vi til en hyggelig og sosial kveld for alle som jobber i, med og for, mat- og måltidsbransjen. Med UMAMI Night ønsker vi å bringe hele bransjen sammen til felles hygge og mingling – fra kl 21.30 på The Hub i Oslo.

Madcon på UMAMI Night
Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam byr på minikonsert på The Hub. Foto: Robert Wunsch

I tillegg til mingling og gode muligheter for nettverksbygging på tvers av ledere, beslutningstakere, påvirkere og fagfolk, blir det også intimkonsert med Madcon som står bak kjente og populære låter som Beggin`, Glow og Keep My Cool. Vi lover full trøkk og god stemning gjennom hele kvelden!

Kjøp din billett til UMAMI NIGHT her Påmeldingsfrist 7. februar

Perfekt sted FØR UMAMI Night

Vi anbefaler alle å ta turen til Lillestrøm Lobby før UMAMI Night. Den nye møteplassen er sentralt plassert ved inngang vest i messesenteret, og er et perfekt sted for deg som ønsker å starte kvelden med et hyggelig måltid eller en runde i baren før UMAMI Night.

Matfat fra møteplassen Lillestrøm Lobby

Gode måltidsopplevelser til en fornuftig pris

Lillestrøm Lobby åpnet sent i fjor høst, men har allerede rukket å bli en populær møteplass for både byens befolkning og gjestene på ulike messer og arrangement. Dette gleder F&B Direktør i NOVA Spektrum Freddy S. Bruu, som i begynnelsen av 2022 mønstret av Hurtigruten og rollen som VP Food & Beverage for å lede satsningen på Lillestrøm Lobby. Han merker seg at mange av spisegjestene spontant kommer med svært gode tilbakemeldinger på matopplevelsene Lobby tilbyr:

– Vår ambisjon er å skape gode måltidsopplevelser til en fornuftig pris. Dette gjør vi gjennom å lage spennende sammensetninger på mat- og drikkeområdet som passer med vårt ønske om å servere måltider i nordisk brasseristil.

– Hva som står på menykartet varierer med sesong og årstid, men speiler til enhver tid vårt ønske om å tilby måltider som er moderne, men ujålete. I tillegg er vi opptatt av å bruke kortreiste råvarer som tilfører noe ekstra til vår meny. Tilbakemeldingene vi mottar fra våre spisegjester er udelt positiv, og de første stamgjestene er allerede på plass, forteller en engasjert Bruu.

Folk som booker bord på lillestrøm lobby
Barområdet til Lillestrøm Lobby.

Samarbeid med kokkelandslaget

Spesielt for UMAMI ARENA har Det Norske Kokkelandslaget utviklet to unike signaturretter som blir satt på menyen i Lillestrøm Lobby. Signaturrettene føyer seg inn i menyen av gode lunsj- og middagsmåltider som tilbys alle gjester av erfarne kokker med ekte kjærlighet til faget sitt.

Book bord nå

Vi anbefaler alle våre gjester til UMAMI Night om å forhåndsbestille bord på Lillestrøm Lobby tirsdag 14. februar, ettersom vi forventer stor interesse for å starte kvelden her denne dagen.

Du booker enkelt bord på Lillestrøm Lobby her

Kanskje disse også faller i smak?